Miten vammaispalvelut uudistuvat ihmisen parhaaksi?
Uuden vammaispalvelulain tavoitteena on tukea vammaisen henkilön itsenäistä elämää ja osallisuutta sekä turvata pääsyä tarpeenmukaisiin palveluihin. Onnistuuko laki tavoitteissaan ja uudistuvatko palvelut yhdenvertaisesti ihmisen parhaaksi? Miten tulevat muutokset huomioivat kuntoutuksen mahdollisuudet ja mikä on henkilökohtaisen avun rooli? Näitä kysymyksiä pohditaan webinaarissa eri näkökulmista.

Tilaisuus toteutetaan Zoom-verkkotyökalulla. Osallistumislinkki lähetetään ilmoittautuneille seminaaripäivänä. Tilaisuudesta ei jää tallennetta.
Ajankohta
Alkaa: 7.12.2021 klo 16:00
Päättyy: 7.12.2021 klo 18:00
Tapahtumapaikka
verkkokoulutus
 
* merkityt tiedot ovat pakollisia / Uppgifter märkta med * är obligatoriska
Etunimi / Förnamn *
Sukunimi / Efternamn *
Sähköpostiosoite / E-postadress *  
Tehtävänimike / Titel/befattning *
Puhelinnumero / Telefonnummer
SOSTEn jäsenyhteisö / SOSTEs medlemsorganisation  
SOSTEn jäseniä ovat valtakunnalliset sosiaali- ja terveysalalla toimivat yhdistykset ja säätiöt sekä muut sosiaali- ja terveysalan toimijat. Jäsenluettelon näet ylläolevasta pudotusvalikosta.
 
SOSTEs medlemmar är landsomfattande föreningar och stiftelser verksamma inom social- och hälsovårdsbranschen samt andra aktörer inom social- och hälsovårdsbranschen.
 
Taustayhteisö, jos ei jäsen / Organisation, om ej medlem
 
 
   *
 
Tallennuksen jälkeen saat automaattisen varausvahvistuksen sähköpostiisi. Jos viesti ei tule perille, tarkistathan myös roskapostikansion.