Tavoitteen tekniset kokoamisohjeet
Tunnin webinaarissa kuvataan erilaisia tavoitteen muotoilun tapoja. Webinaarissa käydään läpi tyypillisiä kehittämisen paikkoja ja ratkaisuehdotuksia. Webinaarissa ei anneta suosituksia tavoitteen laatimiseen, eikä laadukkaan tavoitteen luomiseen olekaan olemassa yhtä valmista reseptiä. On kuitenkin olemassa joitain yleisiä periaatteita, jotka antavat varmuutta oman tavoitteen kehittämiseen.

Webinaari järjestetään yhteistyössä STEAn kanssa. Puhujina STEAsta erityisasiantuntija Elina Vedenkannas sekä SOSTEsta Mervi Aalto-Kallio ja Erica Mäkipää.
Ajankohta
Alkaa: 26.8.2022 klo 9:00
Päättyy: 26.8.2022 klo 10:00
Tapahtumapaikka
Zoom
 
* merkityt tiedot ovat pakollisia / Uppgifter märkta med * är obligatoriska
Etunimi / Förnamn *
Sukunimi / Efternamn *
Sähköpostiosoite / E-postadress *  
Tehtävänimike / Titel/befattning *
Puhelinnumero / Telefonnummer
SOSTEn jäsenyhteisö / SOSTEs medlemsorganisation  
SOSTEn jäseniä ovat valtakunnalliset sosiaali- ja terveysalalla toimivat yhdistykset ja säätiöt sekä muut sosiaali- ja terveysalan toimijat. Jäsenluettelon näet ylläolevasta pudotusvalikosta.
 
SOSTEs medlemmar är landsomfattande föreningar och stiftelser verksamma inom social- och hälsovårdsbranschen samt andra aktörer inom social- och hälsovårdsbranschen.
 
Taustayhteisö, jos ei jäsen / Organisation, om ej medlem
 
 
   *
 
Tallennuksen jälkeen saat automaattisen varausvahvistuksen sähköpostiisi. Jos viesti ei tule perille, tarkistathan myös roskapostikansion.