Kansalaistoiminnan johtamisen verkostoon ilmoittautuminen
Verkosto tarjoaa tukea yhdistystoiminnan ja vapaaehtoistoiminnan strategiseen johtamiseen ja kehittämiseen valtakunnallisessa järjestössä.

Verkosto on tarkoitettu valtakunnallisten sosiaali- ja terveysalan järjestöjen järjestöjohtajille, järjestöpäälliköille, kansalaistoiminnan johtajille, ja vastaaville, jotka työssään vastaavat paikallisyhdistyskentän tuesta ja/tai vapaaehtoistoiminnan kehittämisestä omassa järjestössään.

Verkoston puheenjohtajana toimii SOSTEn hallituksen jäsen, toimitusjohtaja Pekka Räsänen Kuurojen palvelusäätiöstä ja verkostoa fasilitoi järjestöpäällikkö Riitta Kittilä SOSTEsta.


Verkoston palvelulupaus:

- Tutustut ja verkostoidut toisten kansalaistoimintaa johtavien ja kehittävien kanssa.
- Voit vaikuttaa yhdessä verkoston kanssa kansalaistoiminnan tulevaisuuden kehittämiseen ja toimintaedellytysten varmistamiseen.
- Saat verkostossa hyödyllistä tietoa, pääset hyödyntämään SOSTEn vaikuttamis- ja kehittämistyön osaamista ja verkostoja.
- Voit vaikuttaa siihen, miten verkosto toimii, verkostoa kehitetään asiakaslähtöisesti verkoston jäsenten tarpeista käsin
Ajankohta
Alkaa: 15.2.2019
Päättyy: 31.12.2019
Tapahtumapaikka
 
* merkityt tiedot ovat pakollisia / Uppgifter märkta med * är obligatoriska
Etunimi / Förnamn *
Sukunimi / Efternamn *
Sähköpostiosoite / E-postadress *  
Tehtävänimike / Titel/befattning *
Puhelinnumero / Telefonnummer
SOSTEn jäsenyhteisö / SOSTEs medlemsorganisation  
SOSTEn jäseniä ovat valtakunnalliset sosiaali- ja terveysalalla toimivat yhdistykset ja säätiöt sekä muut sosiaali- ja terveysalan toimijat. Jäsenluettelon näet ylläolevasta pudotusvalikosta.
 
SOSTEs medlemmar är landsomfattande föreningar och stiftelser verksamma inom social- och hälsovårdsbranschen samt andra aktörer inom social- och hälsovårdsbranschen.
 
Taustayhteisö, jos ei jäsen / Organisation, om ej medlem
 
Lisätietokentät
Kuvaa lyhyesti vastualueesi ja keskeiset teemat, jotka sinua kiinnostavat uudessa verkostossa. Esimerkiksi oletko järjestössäsi johtoryhmän jäsen ja/tai esimiesasemassa? Mikä on työssäsi keskeisin teema: paikallisyhdistyskentän tuki, vapaaehtoistoiminnan kehittäminen tai jokin muu, mikä? *
 
   *
 
Tallennuksen jälkeen saat automaattisen varausvahvistuksen sähköpostiisi. Jos viesti ei tule perille, tarkistathan myös roskapostikansion.