Kansainvälisen sosiaalipolitiikan iltapäivä
YK:n eri toimikunnat käsittelevät eriarvoisuuden vähentämistä vuosittaisissa kokouksissaan eri näkökulmista. Alkuvuodesta 2019 ovat kokoontuneet sosiaalisen kehityksen toimikunta (CSocD), naisten asemaa käsittelevä toimikunta (CSW) ja väestö- ja kehityskysymyksiä käsittelevä toimikunta (CPD). SOSTEn, Suomen ICSW toimikunnan ja Sosiaalipoliittisen yhdistyksen järjestämässä tilaisuudessa on mahdollisuus kuulla tuoreeltaan suomalaisen osallistujien näkemyksiä siitä, mikä on maailman tila ja tulevaisuus eriarvoisuuden näkökulmasta.
Ajankohta
Alkaa: 16.4.2019 klo 13:00
Päättyy: 16.4.2019 klo 15:00
Tapahtumapaikka
SOSTE, kokoustila Jungman, 6. kerros
Yliopistonkatu 5, 00100 Helsinki
Tarkempi kartta ja ajo-ohjeet
 
* merkityt tiedot ovat pakollisia / Uppgifter märkta med * är obligatoriska
Etunimi / Förnamn *
Sukunimi / Efternamn *
Sähköpostiosoite / E-postadress *  
Tehtävänimike / Titel/befattning *
Puhelinnumero / Telefonnummer
SOSTEn jäsenyhteisö / SOSTEs medlemsorganisation  
SOSTEn jäseniä ovat valtakunnalliset sosiaali- ja terveysalalla toimivat yhdistykset ja säätiöt sekä muut sosiaali- ja terveysalan toimijat. Jäsenluettelon näet ylläolevasta pudotusvalikosta.
 
SOSTEs medlemmar är landsomfattande föreningar och stiftelser verksamma inom social- och hälsovårdsbranschen samt andra aktörer inom social- och hälsovårdsbranschen.
 
Taustayhteisö, jos ei jäsen / Organisation, om ej medlem
 
Erityisruokavalio / Diet
  Muu erityisruokavalio / Annat diet
 
   *
 
Tallennuksen jälkeen saat automaattisen varausvahvistuksen sähköpostiisi. Jos viesti ei tule perille, tarkistathan myös roskapostikansion.