Viestintä vaikuttamisen välineenä
Järjestö 2.0 (SOSTE ry) ja Toimintakyky kuntoon (Silta-Valmennusyhdistys) -ohjelmat järjestävät perjantaina 20.9.2019 klo 10-15 ohjelmahankkeille ja näiden taustayhteisöille räätälöidyn Viestintä vaikuttamisen välineenä -seminaarin.

Seminaariin ovat tervetulleita kaikki Järjestö 2.0 ja Toimintakyky kuntoon -avustusohjelmiin kuuluvat hankkeet sekä muut järjestönne / yhdistyksenne kehittämis- ja johtotehtävissä toimivat henkilöt.


Ajankohta
Alkaa: 20.9.2019 klo 9.15
Päättyy: 20.9.2019 klo 15:00
Tapahtumapaikka
kokoustila Jungman, 6.krs
Yliopistonkatu 5, 00100 Helsinki
Tarkempi kartta ja ajo-ohjeet
 
* merkityt tiedot ovat pakollisia / Uppgifter märkta med * är obligatoriska
Etunimi / Förnamn *
Sukunimi / Efternamn *
Sähköpostiosoite / E-postadress *  
Tehtävänimike / Titel/befattning *
Puhelinnumero / Telefonnummer
SOSTEn jäsenyhteisö / SOSTEs medlemsorganisation  
SOSTEn jäseniä ovat valtakunnalliset sosiaali- ja terveysalalla toimivat yhdistykset ja säätiöt sekä muut sosiaali- ja terveysalan toimijat. Jäsenluettelon näet ylläolevasta pudotusvalikosta.
 
SOSTEs medlemmar är landsomfattande föreningar och stiftelser verksamma inom social- och hälsovårdsbranschen samt andra aktörer inom social- och hälsovårdsbranschen.
 
Taustayhteisö, jos ei jäsen / Organisation, om ej medlem
 
Edustan taustaorganisaatiossani / I min bakgrundsorganisation representerar jag  
Muu, mikä? / Annat?
Erityisruokavalio / Diet
  Muu erityisruokavalio / Annat diet
Muita huomioita esim. erityisjärjestelyjen tarve. Pyydämme ystävällisesti ilmoittamaan viittomakielen tulkin, avustajan tms. nimen ja yhteystiedot kaksi viikkoa ennen tapahtumaa tapahtuman käytännön järjestelyistä vastaavalle.
 
Annat att beakta, t.ex. behov av specialarrangemang. Vi ber er vänligen ett meddela teckenspråkstolkens, assistentens eller liknandes namn och kontaktuppgifter två veckor innan evenemanget till den som är ansvarig för de praktiska arrangemangen.
 
 
 
   *
 
Tallennuksen jälkeen saat automaattisen varausvahvistuksen sähköpostiisi. Jos viesti ei tule perille, tarkistathan myös roskapostikansion.