Kansainvälisen sosiaalipolitiikan iltapäivä - yritysten yhteiskuntavastuu
SOSTE, ICSW-yhteistyössä Sosiaalipoliittisen yhdistyksen kanssa järjestävät keskustelutilaisuuden yritysten yhteiskuntavastuusta kestävän kehityksen edistäjänä. Keskustelussa avataan ajankohtaisia näkökulmia yritysmaailman toiminnasta ja yhteistoiminnasta kansalaisyhteiskunnan ja hallitusten kanssa kestävän kehityksen edistämiseksi.

Keskustelussa pureudutaan siihen, miten EU- ja globaalilla tasolla yritykset, hallitus ja järjestöt yhteistyössä ovat edistäneet ja voivat edistää kestävän kehityksen eettisiä, sosiaalisia, ympäristöllisiä ja taloudellisia ulottuvuuksia painottaen sosiaalista oikeudenmukaisuutta ja kansainvälistä yhteistyötä.

Zoom-linkki webinaariin lähetetään osallistujille ennen webinaaria erillisellä sähköpostilla.
Ajankohta
Alkaa: 3.11.2020 klo 14:00
Päättyy: 3.11.2020 klo 16:00
Tapahtumapaikka
webinaari Zoom-yhteydellä
 
* merkityt tiedot ovat pakollisia / Uppgifter märkta med * är obligatoriska
Etunimi / Förnamn *
Sukunimi / Efternamn *
Sähköpostiosoite / E-postadress *  
Tehtävänimike / Titel/befattning *
Puhelinnumero / Telefonnummer
SOSTEn jäsenyhteisö / SOSTEs medlemsorganisation  
SOSTEn jäseniä ovat valtakunnalliset sosiaali- ja terveysalalla toimivat yhdistykset ja säätiöt sekä muut sosiaali- ja terveysalan toimijat. Jäsenluettelon näet ylläolevasta pudotusvalikosta.
 
SOSTEs medlemmar är landsomfattande föreningar och stiftelser verksamma inom social- och hälsovårdsbranschen samt andra aktörer inom social- och hälsovårdsbranschen.
 
Taustayhteisö, jos ei jäsen / Organisation, om ej medlem
 
 
   *
 
Tallennuksen jälkeen saat automaattisen varausvahvistuksen sähköpostiisi. Jos viesti ei tule perille, tarkistathan myös roskapostikansion.