Keksinnöstä lääkkeeksi -rokotekehitystä keskellä pandemiaa
Koronapandemia on osoittanut, kuinka kriittinen osa terveydenhuoltoa ja yhteiskuntaa toimiva lääkehuolto on. Tämä poikkeuksellinen aika on myös herättänyt monen kiinnostuksen lääke- ja rokotekehitystä kohtaan. Millaisia vaiheita kehitystyöhön liittyy ja mitä jokaisen meistä olisi hyvä ymmärtää olipa kyse sitten koronarokotteen tai vaikkapa pitkäaikaissairauksissa käytettyjen lääkkeiden kehityksestä.

Myös lääkkeiden ja rokotteiden saatavuus puhuttaa. Milloin ensimmäisiä rokotteita voidaan odottaa olevan saatavilla Suomessa ja mikä on rokotusjärjestys. Voimmeko olla luottavaisin mielin rokotteiden turvallisuudesta ja miksi rokottautuminen ylipäätään on tärkeä asia kansanterveyden kannalta.

Näistä aiheista keskustelemme SOSTEn koordinoiman Potilas- ja kansanterveysjärjestöjen verkoston (POTKA) ja Lääketeollisuus ry:n yhteistyössä järjestämässä webinaarissa 9.12. klo 9-10.30.

Tervetuloa mukaan kysymään, oppimaan ja keskustelemaan!
Ajankohta
Alkaa: 9.12.2020 klo 09:00
Päättyy: 9.12.2020 klo 10:30
Tapahtumapaikka
Teams-webinaari
 
* merkityt tiedot ovat pakollisia / Uppgifter märkta med * är obligatoriska
Etunimi / Förnamn *
Sukunimi / Efternamn *
Sähköpostiosoite / E-postadress *  
Tehtävänimike / Titel/befattning *
Puhelinnumero / Telefonnummer
SOSTEn jäsenyhteisö / SOSTEs medlemsorganisation  
SOSTEn jäseniä ovat valtakunnalliset sosiaali- ja terveysalalla toimivat yhdistykset ja säätiöt sekä muut sosiaali- ja terveysalan toimijat. Tarkista jäsenyytesi tarvittaessa täältä. Huom. Jäsenetu ei koske keskusliittojen ja valtakunnallisten järjestöjen alue- ja paikallisorganisaatioita, elleivät ne ole itse liittyneet jäseniksi.
 
SOSTEs medlemmar är landsomfattande föreningar och stiftelser verksamma inom social- och hälsovårdsbranschen samt andra aktörer inom social- och hälsovårdsbranschen. Kontrollera vid behov ditt medlemskap här. Obs. Medlemsförmånen gäller inte centralorganisationernas och landsomfattande organisationers region- och lokalföreningar, om de inte själva har anslutit sig som medlemmar.
 
Taustayhteisö, jos ei jäsen / Organisation, om ej medlem
 
 
Tallennuksen jälkeen saat automaattisen varausvahvistuksen sähköpostiisi. Jos viesti ei tule perille, tarkistathan myös roskapostikansion.