Lihavuuden ehkäisyssä tarvitaan rakenteita ja yhteistyötä -webinaari
Ylipaino ja lihavuus lisäävät riskiä sairastua moniin kansantauteihin. Vain pieni osa työikäisestä aikuisväestöstä on normaalipainoisia.

Webinaarin tavoitteena on tarkastella lihavuutta eri näkökulmista, tunnistaa eri toimijoiden rooleja lihavuuden ehkäisyssä ja tehostaa yhteistyötä.

Tilaisuus on suunnattu päättäjille sekä järjestöjen, kuntien, alueiden ja eri organisaatioiden terveyden edistämisen ja lihavuuden ehkäisyn asiantuntijoille.

Ilmoittautumiset ma 25.1.2021 klo 15 mennessä. Tämän jälkeen ilmoittautuneille lähetetään sähköpostitse linkki webinaariin.

Tilaisuuden järjestävät Terveyden ja hyvinvoinninlaitos THL, SOSTE Suomen sosiaali ja terveys ry:n Terveyden edistämisen verkosto ja Lasten terveysfoorumi.
Ajankohta
Alkaa: 26.1.2021 klo 12.30
Päättyy: 26.1.2021 klo 16.00
Tapahtumapaikka
Tilaisuus järjestetään Zoomissa
 
* merkityt tiedot ovat pakollisia / Uppgifter märkta med * är obligatoriska
Etunimi / Förnamn *
Sukunimi / Efternamn *
Sähköpostiosoite / E-postadress *  
Tehtävänimike / Titel/befattning *
Puhelinnumero / Telefonnummer
SOSTEn jäsenyhteisö / SOSTEs medlemsorganisation  
SOSTEn jäseniä ovat valtakunnalliset sosiaali- ja terveysalalla toimivat yhdistykset ja säätiöt sekä muut sosiaali- ja terveysalan toimijat. Tarkista jäsenyytesi tarvittaessa täältä. Huom. Jäsenetu ei koske keskusliittojen ja valtakunnallisten järjestöjen alue- ja paikallisorganisaatioita, elleivät ne ole itse liittyneet jäseniksi.
 
SOSTEs medlemmar är landsomfattande föreningar och stiftelser verksamma inom social- och hälsovårdsbranschen samt andra aktörer inom social- och hälsovårdsbranschen. Kontrollera vid behov ditt medlemskap här. Obs. Medlemsförmånen gäller inte centralorganisationernas och landsomfattande organisationers region- och lokalföreningar, om de inte själva har anslutit sig som medlemmar.
 
Taustayhteisö, jos ei jäsen / Organisation, om ej medlem
 
 
Tallennuksen jälkeen saat automaattisen varausvahvistuksen sähköpostiisi. Jos viesti ei tule perille, tarkistathan myös roskapostikansion.