Vertaisennakoinnin työpaja
Vertaisennakoinnin työpaja tarjoaa alustan käydä vuoropuhelua sote-järjestöjen toimintaympäristön muutosilmiöistä PESTE-kehikkoa hyödyntäen. Keskiössä on pienryhmäkeskustelut. Osallistujat voivat hyödyntää aineistoja oman toimintansa ennakointiin ja suunnitteluun. Työpajojen antia ja aineistoja hyödynnetään myös SOSTEn ja STEAn ennakointityössä ja viestinnässä. Otamme 20 osallistujaa/työpaja.
Ajankohta
Alkaa: 11.5.2021 klo 9:00
Päättyy: 11.5.2021 klo 12:00
Tapahtumapaikka
Verkossa (Zoom)
 
* merkityt tiedot ovat pakollisia / Uppgifter märkta med * är obligatoriska
Etunimi / Förnamn *
Sukunimi / Efternamn *
Sähköpostiosoite / E-postadress *  
Tehtävänimike / Titel/befattning *
Puhelinnumero / Telefonnummer
SOSTEn jäsenyhteisö / SOSTEs medlemsorganisation  
SOSTEn jäseniä ovat valtakunnalliset sosiaali- ja terveysalalla toimivat yhdistykset ja säätiöt sekä muut sosiaali- ja terveysalan toimijat. Tarkista jäsenyytesi tarvittaessa täältä. Huom. Jäsenetu ei koske keskusliittojen ja valtakunnallisten järjestöjen alue- ja paikallisorganisaatioita, elleivät ne ole itse liittyneet jäseniksi.
 
SOSTEs medlemmar är landsomfattande föreningar och stiftelser verksamma inom social- och hälsovårdsbranschen samt andra aktörer inom social- och hälsovårdsbranschen. Kontrollera vid behov ditt medlemskap här. Obs. Medlemsförmånen gäller inte centralorganisationernas och landsomfattande organisationers region- och lokalföreningar, om de inte själva har anslutit sig som medlemmar.
 
Taustayhteisö, jos ei jäsen / Organisation, om ej medlem
 
 
Tallennuksen jälkeen saat automaattisen varausvahvistuksen sähköpostiisi. Jos viesti ei tule perille, tarkistathan myös roskapostikansion.